Skip to content

Herstel/Reparatie

Dak

Het is zaak om gebreken aan het dak in een zo vroeg stadium te signaleren en aan te pakken. Dit voorkomt vervelende lekkages, schades en hoge kosten.

De 4 meest voorkomende oorzaken van een lekkage bij een pannendak zijn;

Onze vakmensen inspecteren het dak eerst, alvorens ze tot reiniging ervan overgaan. Mochten zij versleten of poreuze dakpannen tegenkomen of barsten in stenen en/of voegwerk, dan zullen zij dit in overleg met u vervangen of repareren.
Voorkomen is ook in dit geval beter dan genezen; door het dak regelmatig te ontdoen van mos, alg en roetvorming bent u vervelende lekkages en grote schades voor.

Bij onze flexibele onderhoudscontracten ontvangt u jaarlijks een kosteloze inspectie* van het dak (*controle op beschadiging van pannen en scheuren/beschadigingen voegwerk).

IMG_4519 IMG_4535

Neem contact op

Uiteraard bent u net zo welkom bij ons voor een eenmalige reiniging en inspectie van uw dak. Uw opdracht wordt altijd met de grootste zorg door ons uitgevoerd. Mail of bel ons gerust voor de mogelijkheden. 

Stormschade? Spoed bij lekkage?

Heeft u spoed? Laat dit ons direct aan de telefoon weten, dan kijken we hoe we u zo snel mogelijk kunnen helpen.
Belt u ons direct op nummer 0492-218983, dan helpen wij u graag verder.

Gevel

Bij zichtbare muur-of gevelschade is het altijd een goed idee om te kiezen voor een professionele gevelrenovatie. Voorbeelden van zichtbare gevelschade die door Project Reiniging Nederland worden opgelost zijn scheuren in bakstenen of voegen en verzakkingen in het metselwerk. Gevelproblemen moeten tijdig behandeld worden om schimmelvorming tegen te gaan, water- en vorstschades te voorkomen en de isolatiewaarde van uw vastgoed te behouden. Door de gevel regelmatig te reinigen voorkomt u grote problemen op de langere termijn. Mocht u echter onverhoopt toch scheuren of barsten in de gevel ontdekken, dan staan onze mensen klaar om de gevel vakkundig en snel te herstellen. Een goed onderhouden gevel zorgt voor een langere levensduur, waarde behoud van uw vastgoed en heeft een positief effect op de isolatiewaarde van het pand. Daarnaast voorkomt tijdig ingrijpen bij relatief kleine schades/scheuren voor grotere problemen, lekkages, overlast en hoge kosten. 

IMG_4803 IMG_4813 (2)

Neem contact op

Als u twijfelt of een barst/scheur in de gevel en/of voegwerk voor een risico zorgt, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen met plezier geheel vrijblijvend langs en zullen samen met u de oplossing bespreken.

Stormschade? Spoed bij lekkage?

Heeft u spoed? Laat dit ons direct aan de telefoon weten, dan kijken we hoe we u zo snel mogelijk kunnen helpen.
Belt u ons direct op nummer 0492-218983, dan helpen wij u graag verder.