Skip to content

Reiniging

U kunt ons inschakelen voor diensten aan en rondom uw vastgoed op het gebied van; Gevel, dak, terras, vlonders, goten, boeiboorden, ramen, zonnepanelen, buitenmeubels, rieten daken Dat uw woning, bedrijfspand, terras, of parkeergelegenheid na onze professionele reiniging er weer uit zien als om door een ringetje te halen mag duidelijk zijn. Maar wist u ook dat het merendeel van onze klanten onze diensten inschakelen om nog hele andere redenen? Wat u kan reinigen, waarom, hoe en op welk moment van het jaar, leggen wij u natuurlijk graag uit.

Gevel

De gevel reinigen geeft een woning of gebouw niet alleen een prachtige frisse uitstraling, het verlengt ook nog eens de levensduur van de gevel. Baksteen is een ruw oppervlak en vervuilt in de loop van de tijd door afzetting van stof en roetdeeltjes. Deze vervuiling heeft overigens geen consequenties voor de levensduur van uw gevel, maar het ziet er allesbehalve fraai uit.

Dak

Na verloop van tijd kunnen dakpannen begroeid raken met mossen en algen. Niet alleen ontsierend om te zien, maar deze mossen zijn vaak de oorzaak van vervelende beschadigingen en lekkages aan een dak. Mos, algen en vuil kunnen het dak poreus maken. Het regenwater krijgt kans in het dak te sijpelen en wanneer het gaat vriezen veroorzaakt dit scheuren. Dit heeft vervelende vochtproblemen, lekkages en energieverlies tot gevolg.

Dakgoten, boeiboorden en daklijsten

Een goed schoongemaakte goot zonder bladeren of ander vuil, zorgt ervoor dat water snel en probleemloos wordt afgevoerd. Om lekkages en wateroverlast te voorkomen, is het daarom zaak om zelf regelmatig takken en bladeren uit de goot te verwijderen. Gezien de dakgoot zich echter vaak op een grote hoogte bevindt, is het schoonmaken uit risico oogpunt iets wat u beter aan een vakman kan overlaten..

Gemak en service

Wat u ook maar gereinigd wilt hebben, hoe vaak of wanneer; U als klant bepaalt. Uw wens is onze dienst!

Landelijk opererend

Of u nu in Brabant woont, Friesland of Amsterdam, Projectreiniging Nederland reinigt op elke locatie in Nederland.

Concurrerende tarieven

Wij reinigen vakkundig, snel en tegen zeer scherpe tarieven!

Schoorsteen

Als u een kachel, gashaard of openhaard heeft aangesloten op de schoorsteen dan is het van essentieel belang dat u deze 1 x per jaar laat vegen door een erkend bedrijf. Wij vegen niet de schoorsteen, maar onderhouden en reinigen wel de buitenzijde ervan. De stenen van een schoorsteen krijgen na verloop van tijd stook of rookaanslag en dit ziet er natuurlijk niet mooi uit. Belangrijker alleen is dat net als bij de gevel, de stenen en voegen door ouderdom, het weer of door mos en alg poreus kunnen worden…

Glasbewassing

Niet iedereen vindt het prettig, of heeft tijd om op grote hoogte met een emmer, spons en zeem aan de slag te gaan. De vakmensen van Project Reiniging Nederland nemen die klus dan ook graag van u over. Wij hebben alle kennis, kunde en materieel in huis om op een veilige en professionele wijze uw ramen te wassen. Wij wassen ook de ramen van uiteenlopende bedrijfspanden, kerken en kloosters, overheidsinstellingen, scholen, gevangenissen en woningcorporaties. Vraag ons gerust naar onze tarieven en mogelijkheden.

Terras, parkeergelegenheid en entree

Groene aanslag of mos op uw terras of entree? Niet alleen een veel gehoorde ergernis, maar ook nog eens een vervelend probleem. Vooral in de winter als het terras, entree of uw onoverdekte parkeergelegenheid onderhevig is aan de winterse weerinvloeden, wil de aanslag van mos en algen nog weleens voor akelige glij- en valpartijen zorgen. Daarnaast is die groene aanslag natuurlijk allesbehalve een fraai gezicht! Als de eerste zonnestralen van het voorjaar zich aandienen en we langzaam weer buiten kunnen zitten, is het verwijderen van mos en algen op ons terras, massaal één van Nederlands eerste tuinbezigheden.

Meer informatie

Komt u er niet uit of heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.