Skip to content

Over ons

Uw vastgoed is een kostbaar bezit! Om er optimaal van te kunnen blijven genieten, vraagt het alleen wel om het nodige onderhoud.
Project Reiniging Nederland heeft zich met een vakkundig team van mensen gespecialiseerd in onderhoud, reiniging, professionele desinfectie en reparatie van uw vastgoed.

Wij werken voor particulieren, overheidsinstellingen, bedrijven, V.V.E., scholen, supermarkten, kerken/kloosters, parkeergarages, gevangenissen, jachthavens en woningcorporaties

Gemak en service

Wat u ook maar gereinigd wilt hebben, hoe vaak of wanneer; U als klant bepaalt. Uw wens is onze dienst!

Landelijk opererend

Of u nu in Brabant woont, Friesland of Amsterdam, Projectreiniging Nederland reinigt op elke locatie in Nederland.

Concurrerende tarieven

Wij reinigen vakkundig, snel en tegen zeer scherpe tarieven!

Wat doen wij?

Of het nu om het reinigen van het terras, gevel, ramen of daken gaat, het repareren van poreuze voegen en scheuren in stenen of beton. Zandstralen van gevels, poorten, of andere objecten, of het professioneel desinfecteren (ook tegen verspreiding van het coronavirus!) van uw ruimtes. Project Reiniging Nederland heeft voor vele disciplines en verschillende type vastgoed de juiste kennis, mensen en materieel in huis. Ons doel is om u geheel te ontzorgen! Kwaliteit, service en de wens van onze gewaardeerde klanten staan centraal bij ons. Velen zeggen het, wij doen het!

Onderhoudscontracten

Wilt u dat graag onze mensen periodiek bij u langskomen om alles rondom uw vastgoed in onderhoud te houden, dan kan dat. Wij werken voor zowel de zakelijke als particuliere klant met op maat gemaakte onderhoudscontracten. Flexibel opgesteld en geheel door u als klant zelf in te richten. U bepaalt hoe vaak wij langs komen en voor welke klussen u ons inhuurt. Werkt u liever op projectbasis, dan bent u natuurlijk net zo goed van harte welkom. Wij zijn een jong en dynamisch team wat snel op uw aanvraag kan reageren en wat vaak op zeer korte termijn voor u aan de slag kan! 24/7 staan we voor u paraat. Simpel, snel en makkelijk, daar houden wij van.

Spoed?

Heeft u spoed? Laat dit ons direct aan de telefoon weten, dan kijken we hoe we u zo snel mogelijk kunnen helpen.
Belt u ons direct op nummer 0492-218983, dan helpen wij u graag verder.